BÄSTA UNDERSTÖDANDE MEDLEM

FC Bodas målsättning är att utveckla fotbollen på Kimitoön i samarbete med våra moderföreningar KSF och Jäntevä. Tack vare ert stöd kan vi som en ideell förening skapa möjligheter för Kimitoöns fotbollsspelare att utvecklas på ett sätt som inte utesluter några som helst ambitioner. Detta gäller såväl juniorerna som seniorerna. Varje spelare ska kunna utvecklas i Boda, oavsett om den långsiktiga målsättningen på individuell nivå är ställd högt eller lågt. Vår verksamhet är beroende av ett brett understöd, Ditt understöd är värdefullt.

FC Bodas verksamhet omfattar 2015 det mest centrala laget av gemensam fotboll på Kimitoön – ett representationslag i herrarnas division 3. Därtill har vi ett utvecklingslag FC Boda 2 i division 5 för juniorer och spelare som är på väg att ta steget till representationslaget. Grundtesen i vår verksamhet är att en kvalitativt god juniorverksamhet ska garantera kontinuiteten.

Och utvecklingen bör fortsätta. Under året ordnar vi förutom träningarna och akademiverksamheten även en fotbollscup, en futsalcup, samt utbildning för ledare, funktionärer och domare. I samband med en del av hemmamatcherna ordnas junior- eller andra uppvisningsmatcher. Akademijuniorerna får inför en del hemmatcher möjlighet att närvara vid matchpalavern före matchen – ett lärorikt och sporrande tillfälle för våra fotbollsjuniorer.

Följ med FC Boda på www.fcboda.fi, gilla oss på Facebook och kom med och upplev matcherna ”live” i Björkboda. Vi ses!

Vi är tacksamma för Ditt stöd.

Med vänlig hälsning,

Michale Nurmi ordförande

0405 504 548, e-post: michael.nurmi@canews.fi

Medlemsavgifter 2015

Understödande medlem: 30 €
VIP-medlem: 50 € (inkluderar kaffe och grillkorv på hemmamatcherna)

Som understödsmedlem är du med och stöder FC Boda och hela Kimitoöns fotbollsverksamhet.

Understödsmedlemskap / Privatperson  - 30 euro

Understödsmedlemskap  / Företag - 150 euro